Zoeken naar tot man

Uw zoekactie voor tot man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

trainee 33 jaar Antwerpen - Zandhoven
Anal trainer gezocht
Hy allen. Via deze weg op zoek naar een leuke rustige maar toch light domi man om m'n kontje te helpen open werken. Ik heb een grote interesse om vers te worden (voorlopig enkel top) maar heb iemand nodig om te helpen. Liefst iemand met het nodige materiaal en geduld, iemand die kan ontvangen (niet te ver)... . Graag ben je max 45, slank (niet onknap...). Met kinky kantje mag. Ik 33 177 70 16top - looking om vers te worden. Ik ontvang niet.  
Polleke 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoekt jonger voor fun
Iemand nog interesse voor leuke afspraak waar alles bespreekbaar is met eerlijke en discrete man interesse laat je horen  
rukki 48 jaar Antwerpen - Kalmthout
senior voyeur gezocht
Ik ben een niet onknappe man van 48 jaar. Ik zoek een geile geklede senior (+60 jaar) die me wil komen bekijken en betasten. Ik ontvang je naakt. Ik geef een hete masturbatieshow. Terwijl ik bezig ben mag je me overal strelen en betasten waar je maar wil. Elk plekje van mijn lichaam: lul, ballen, bilspleet, tepels(likken), kont, kontgaatje,… Als ik super geil ben spuit ik mijn sperma. Ik blijf dus passief. Als je interesse hebt, laat maar weten Geile groetjes  
Nathan 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Neukmaatje gezocht
Ik ben getrouwd, hetero, en heb nu reeds enkele maanden een geheime relatie met mijn vrouw haar dildo. Graag wil ik die eens vervangen door een échte lul. Graag maak ik kennis met een getrouwde (of in een langdurig vaste relatie) man, om dat te verwezenlijken. Op zoek naar vast contact dus, waarmee het liefst ook nog eens klikt. Ik ben sportief, groot, en aantrekkelijk. Drink graag een biertje, rook graag een jointje. Niet op zoek naar gekus, geknuffel oid. Just stone cold sodomy ;) Alles safe, uiteraard. Ik ben benieuwd naar de reacties!  
tom30j 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
bij je langskomen
zou graag eens langskomen bij een gehuwde man of man in relatie om aan je vrouw/vriendin haar schoenen en slipjes te ruiken likken eventueel aan doen.Ben bi versa. kan verplaatsen.  
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek softdate met student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Hans 50 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Twink
Verzorgde man zoekt jonge slanke sexdate..  
bert 29 jaar Limburg - Beverlo
Jongeman zoekt pijpdate en mss meer met oudere man (liefst grote lul)
Struizere jongeman van 28 zoekt geile date met oudere man liefst vanavond nog. Hou zelf van pijpen maar ben voor de rest top ingesteld. Kan niet ontvangen, cardate is mogelijk. foto is zeker reactie  
Massage 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Welke jonge man wil massage?
Ik ben een slanke sportieve man van 45 jaar,1m78,76kg,mooi geschapen en intiem geschoren.Welke jonge man tot 30 jaar wil graag een massage met massageolie?Massage met hoogtepunt is mogelijk.Hygiene en discretie zijn belangrijk.Indien interesse reageer dan met leeftijd,foto en woonplaats.  

Welke jonge man wil massage?
Wesley 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0477212089
Mijn fantasie....
Onderdanig bottom slaafje zoekt licht dominante man die mij erbij wil om zijn lik/lust/speelslaafje te zijn .veel bespreekbaar en no fake. Hygiëne top .Voor morgen/ Ma.20/05 vrij in de namiddag .ik kan nt ontvangen. Ik ben verzorgde bottom 53j/ 1m81/77kg/17x4 in aanbieding.  

                                      Mijn fantasie....
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10